torstai 28. toukokuuta 2020

Uutta kuunneltavaa, päivitetty 20.8.Nyt on jo kesän ensimmäiset uutuudet julkaistu ja pian tulee lisää. Tässäpä oivia vinkkejä pian kuunneltavissa oleviin kirjoihin. Nyt pääset mainiosti tutustumaan niihin tässä, kun Nextory tarjoaa lukijoilleni 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. (eli kampanjakoodi: "Kuunneltua"). Kannattaa ihmeessä kokeilla nyt! (Tarjous voimassa heinäkuun loppuun saakka).


Tässä vinkit tuleviin kesän uutuuksiin, joihin pääset mukaan heti uutuuttaan:

Adolfsson: Meren ja pirun välissä 29.5/2020, Doggerland-sarja saa jatkoa!
Kay: Seitsemän valhetta 25.5.20, Psykologinen trilleri.
McKinty: Ketju 1.6.20, Uutuusjännäri, jota kehutaan omaleimaiseksi.
Horst: Koodi 8.6.2020, Norjalainen huippusarja saa taas jatkoa!
Läckberg: Hopeasiivet 8.6.20, Jatkokertomus kirjalle Kultahäkki.
Bakkeid: Paratiisin kutsu 8.6.20, norjalaisen uutuussarjan toinen osa.
Dahl: Vapaus 8.6.20, "Jännittävä ja yllättävä dekkari".
Takhar: Kaikki mitä halusit 15.6.20, Psykologinen trilleri.
Sarenbrant: Syntipukki 16.6/2020, Loistava sarja jatkaa menoa!
Owen: Vanki 375 16.6/20 e-kirjauutuus
Simukka: Lukitut 15.6/2020, Jännitystä niin nuorille kuin aikuisillekin.

Denise Rudberg: Salainen koodi 1.7. Rohkeiden naisten työskentelyä maailmansodan kulisseissa.
Rosalund: Sä kasvoit neito kaunoinen 7.7/20, Trilleri ruotsalaiseen malliin.
Grebe: Varjokuvat 20.7. painettuna/  17.8. äänikirjana, Upeat Greben kirjat saavat taas jatkoa!
Lehtolainen: Jälkikaiku 28.7/20, Maria Kallio palaa.
Loyd: Muistometsä 17.8.20, Jännitystä lisää!
Rydahl: Myrskyn silmään 20.8.20 Aikaisempi palkittu sarja saa jatko-osan.

Jan-Erik Fjellin suositut dekkarit on vasta julkaistu myös äänikirjoina kesän aikana. Suosittelen tutustumaan myös tähän norjalaiseen dekkaristiin. Lisäksi juuri on julkaistu Liza Marklundin kirjat äänikirjoina sekä tulossa on Douglas Prestonin ja Lincoln Childin Prendetcast -sarjan äänikirjaversioita.
(Paljon lisää tietoa myös sivulla: keskeneräinen kirjani.)

Lisäksi tietysti palvelusta löytyvät monet äänikirjat, joista olen tässä blogissani postannut. Suosituin kirja-arvostelu on Ruth Waren Lukitut ovet ja hyvänä kakkosena Anna Ekbergin Kadotettu nainen. Kommentuiduin postaus on Keigo Higashinon Uskollinen naapuri ja tämä vuoden paras kirja on ollut Johnin Pohjoisen tähti. Ainakin kaikki nämä löytyvät tuolta palvelusta. Nyt myös Lee Childin uusin kirja Kuilun partaalla on nyt äänikirjana Nextoryssä, kuten myös Racher-sarjan neljä ensimmäistä osaa.


Eri kirjojen tarjoajilla on omat kännykkäsovellukset kirjojen kuuntelemiseen. Olen äkkiseltään laskien käyttänyt seitsemää eriä sovellusta. Pieniä eroja niissä on ja tärkeimmät ominaisuudet, kuten lukunopeuden säätö ja uniajastin löytyvät kaikista. Nextoryn kirjoja on helpompi selata sovelluksella kuin netissä ja kännykästä löytyy myös osio: tulevat. Kätevä on myös unitoiminnon lisäominaisuus, jossa ääni hiljenee, kun valittu aika alkaa täyttymään ja puhelinta ravistamalla saa saman ajan lisää. Todella kätevää!

E-kirjoja en ole aikoihin lukenut, joten niiden ominaisuuksista en osaa sanoa. Se minua niissä häiritsee eniten, että toidella usein joutuu painamaan sormella näyttöä, kun sivua käännetään. Äänikirja soljuu itsestään... Nextoryssä on lukupäiväkirja millä helposti pääsee seuraamaan kuinka paljon lukee, ja siellä  on myös kuvaäänikirjoja, jotka sopii lapsille erittäin hyvin. Nextorysta koko perhe voi löytää uutta ja jännittävää luettavaa. Voitte luoda sovelluksessa myös erillisiä lastenprofiileita, joista löydätte kirjat perheen pienimmille.
Niinpä, Nextorystä löytyy myös lapsuudesta tutut Pupu Tupunat sekä nuoruuden suosikkin Neiti Etsivä... :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.