keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Lee Child: Kuilun partaalla

Lee Child: Kuilun partaalla ilmestyi lokakuun lopussa 2019, samaan aikaan englanninkielisen alkuteoksen kanssa. Äänikirjan lukee Aku Laitinen, joka on mieslukijoista yksi suosikkini. Äänikirjan pituus on noin 11 tuntia. Odotin taas innolla, kun pääsin taas Jack Racherin pariin!

Kirja alkaa, kun Racher näkee bussissa vanhalla miehellä rahakirjekuoren. Hän seuraa miestä ja päättää auttaa tätä ja tämän perhettä. Racher joutuukin yllättäen mukaan albanialasten ja ukrainalaisten rikollisjengien välienselvittelyyn. Se, miksi vanha mies on velkaa näille järjsetöille selviää pian ja se sulattaa Racherin sydämen. Myös barista saa paikan Racherin elämässä...

Jengin jäseniä kuolee vuorotellen ja ne luulevat haastavansa toisiaan. Racherin pitäisi saada aikaan pysyvä ratkaisu, jotta vanhukset voisivat elää rauhassa ja lisäksi he tarvitsevat edelleen lisää rahaa. Hankala tilanne, jonka yllätys yllätys Racher kuitenkin selvittää! 

Kirja on melko rankka, eikä sovi herkimmille. Muuten kyllä pidin kirjasta ja suosittelen sitä Jack Racherin ystäville. Annan kolme + tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.