keskiviikko 27. toukokuuta 2020

Elizabeth Kay: Seitsemän valhetta
Elizabeth Kay: Seitsemän valhetta, Otava 25.5.2020. Äänikirjan pituus noin 11 tuntia ja lukijana toimii Hannamaija Nikander.

Marnie on bestis, jonka jokainen haluaisi elämäänsä, ja Jane on onnellinen, että on saanut rakastaa häntä lapsesta saakka. Kun Janen mies menehtyy onnettomuudessa, Marnie ottaa hänet kotiinsa asumaan. Samaan aikaan Marnie alkaa kuitenkin itse seurustella. Janen ikävät aavistukset Marnien poikaystävästä osoittautuvat todeksi, mutta hän ei uskalla kertoa Marnielle totuutta. Ensimmäinen valhe sysää liikkeelle valheiden vyöryn, joka heittelee heidät kaikki sijoiltaan.
Armottoman koukuttava, tummasävyinen psykologinen trilleri kuvaa elämän tärkeintä ihmissuhdetta, sitä jossa miehiä tulee ja menee, mutta ystävät pysyvät kuolemaan asti.

Jo heti alusta alkoi tökkimään kuunteleminen, kun kirja oli kirjoitettu minä kerron sinulle -tyyliin. Kesti pitkään, ennen kuin kirjassa päästiin vauhtiin. Mietin jo välillä jättäväni kesken kirjan. Annoin kuitenkin mahdollisuuden ja trillereistä kiinnostuneille tämä voi sopia. Itse annan kirjalle 2,5 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.