sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Marja West: Graviton 3


Marja West: Graviton 3, ilmestyi 22.5.20. Tämä on kolmas osa Storytelin julkaisemaa sarjaa. Tämä jatkuu suoraan toisesta osasta ja nämähän täytyy kuunnella järjestyksessä. Lukijana toimii Jari Nissinen, jonka ääni sopii tähän kirjaan mainiosti.

SUOSIKKISARJAN KOLMAS KAUSI! Tapahtumat muurilla ympäröidyssä Charroux’n pikkukylässä muuttuvat yhä hurjemmiksi. Kyläläiset alkavat kääntyä osin toisiaan vastaan, ja vuoristossa kajahtaa laukauksia. Ketkä ylipäätään ovat tästä maailmasta? Miten koko kylän käy, kun tilanne kärjistyy odottamattomalla tavalla? 

Tässä osassa seurataan edelleen kyläläisten tilannetta, kun ruoka alkaa olevan vähissä ja monella alkaa heittämään jo päässäkin. Kauppias yrittää rahastaa huonossa tilanteessa olevilta asukkailta, kun taas Mila tarjoaa majatalonsa huoneita sitä tarvitseville.

Kyläläisten liikkumisia valvotaan ja mitä ihmettä onkaan sen muurin takana, joka estää kaikki signaalit ja sateliittipuhelimellakin pääsee vain yhteen paikkaan. Saadaanko syy tähän kaikkeen selville? Pääseekö kylästä pois? Mitä tapahtuu kyläläisille?

Jännitys on tiivistä koko kirjan ajan ja henkilöihin pääsee vielä syvemmälle. Lopussa kirja jää vähän kesken ja odotettavissa olisi, että sarja jatkuisi vielä. Siitä minulla ei ole tietoa. Suosittelen sarjaa. Annan tälle osalle kolme ja puoli tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.