torstai 21. toukokuuta 2020

Marja West: Graviton 2

Marja West: Graviton 2. Eli tämä on toinen osa Sveitsin ja Ranskan rajalla olevaan pieneen kylään liittyvässä uudessa mysteerisarjassa. Julkaisija Storytel ja pituus noin 10 tuntia. Kolmas osa julkaistaan 22.5.20. Lukijana toimii Jari Nissinen.

Sarjan toisessa osassa jännitetään, mitä tapahtuu kun Mila löytää ravintolan takapihalta Pernod-koreja ja tarjoilee tuntematonta Pernodia asiakkailleen? Miksei Adam ole tiennyt mitään Larsin äidin kuolemasta? Mitä tapahtuu kun Adam ja Richard lähtevät käymään Richardin mökillä, joka on nyt kiellettyä aluetta?

Tämä toinen osa jatkuu siitä, mihin ensimmäinen jäi. Eli outoja asioita tapahtuu edelleen ja kylän asukkaat tosissaan havahtuvat, kun mitkään yhteydet eivät toimi ja tiekin näyttää tahallaan katkaistulta. Tässä osassa jo päästään paremmin vauhtiin ja tunnelma tiivistyy. Henkilöistä kerrotaan lisää ja he alkavat tuntua jo tutuilta.

Larsilla on ongelmia vanhempiensa suhteen ja onneksi hänen suhteensa Kimiin tiivistyy. Myös Milalla on lämpimiä tunteia Richardia kohtaan, joka alkaa toimia sijaisisänä Larsille. Koska yhteyksiä ulkomailmaan ei ole, on sairaustapauksetkin hoidettava kylän sisällä. Onneksi Adamilla on ensiapukortti.

Loppua kohden tapahtumat etenevät ja ensimmäisen osan tapaan, tässäkin on lopussa koukku ja mielenkiinnolla jään odottamaan jatkoa. Suosittelen jännityksen ystäville ja luonnollisesti ensimmäinen osa pitää kuunnella ensin. Meno paranee tässä toisessa osassa ja annan sillä 4- tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.