perjantai 1. toukokuuta 2020

Vapun lukumaraton, valmis


Polkaisin maraton käyntiin heti vappuaattona klo 12:45 kuuntelemalla Grishamin Tilintekoa. Kuuntelin sitä päivän ja illan mittaan useassa osassa ja koko päivän saldoksi tuli peräti 5 tuntia. Sainkin kuunneltua tämän loppuun ja siitä olenkin jo kertonut ohessa.

Jo illalla aloitin vähän kuuntelemaan Vernen Tonavan luotsia ja sitä jatkoin heti aamusta, kun satuin heräämään ajoissa, enkä saanut enää unta. Aamiaisen jälkeen jatkoin kuuntelua lisää...

Kun maraton päättyi 1.5. klo 12:45 olin ehtinyt kuunnella Tonavan luotsia jopa 4,5 tuntia. Eli saisin senkin kuunneltua perjantain aikana... 😌


Tämän vappumaraton päätös on siis huikeat 9 tuntia!!


4 kommenttia:

 1. Onnea suorituksesta. Hyvä tulos. Minä tykkäsin tuosta Grishamin Tilinteosta, minusta se oli yksi parhaimmista Grishameista. Tosin en ole kaikkia lukenut. - Mukavaa vapun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Itse pidin kovasti siitä Caminosaaresta.

  VastaaPoista
 3. Sinullahan meni maraton tosi hyvin! Tuo Vernen kirja kiinnostaa minuakin, juuri äänikirjan muodossa. Huomasin, että Verneltä on tullut aika montakin kirjaa BookBeatiin tarjolle. Oli kiva yllätys, että siellä on muutakin kuin niitä tuttuja klassikoita. Tai no, ainakin minulle esim. tämä Tonavan luotsi on sellainen, etten ollut koskaan tästä mitään kuullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noita Vernen kirjoja tehdään nykyään kokoajan lisää äänikirjoiksi. Se on kyllä tosi mukava asia. Postaus tästä kirjassa tulee pikapuolin.

   Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.