keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Susan Casserfelt: Katsojan silmässä


Susan Casserfelt: Katsojan silmässä, ilmestyi jo aimmin e-kirjana ja äänikirjana 5.5.20. Kirja on viimeinen osa Höga Kusten -trilogiassa. Lukijana toimii Karolina Kudjoi, edellisten osien tapaan. Tämä sarja kertoon taiteilija Zetasta, joka onnistuu osallistumaan juttuihin, joihin myös nuori poliisi Kajsa joutuu.

Tässä kirjassa on edellisestä kulunut pari vuotta ja Kajsa on lomalla Espanjassa, kun siellä sattuu jotain ja hän joutuu putkaan. Toinen juonenkäänne keretoon Zetasta, joka sotkeutuu kaikkiin asioihin. Aika ärsyttävä nainen... Sitten seurataan Övikissa Kristiania, joka tutkii kuolleen naisen tapausta. Juonet ovat vähän erillisiä ja jossain vaiheessa ne kuroutuvat yhteen.

Vähän jo kyllästytti tämä viimeinen osa. Minusta nämä henkilöt eivät kanna pitempää sarjaa. Övikissä on avautumassa taidenäyttely ja loppujen lopuksi kaikki päätyvät sinne. Pikkuhiljaa asiat etenevät ja tunnelma tiivistyy.

Suosittelen kirjaa, jos olet lukenut edelliset osat, koska tämä päättää trilogian. Sen lukemista suosittelen skandidekkarien ystäville. Annan kirjalle 3- tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.