torstai 21. toukokuuta 2020

Helatorstain lukumaraton, päivittyvä postaus


Nonni, aloitin kuuntelun torstaina noin klo 11 jatkamalla Graviton osaa 2. Sen jälkeen täytyy kuunnella jotain muuta, kun kolmas osa ilmestyy vasta huomenna...


Kello kahteen mennssä sain Gravitonin kuunneltua ja pian jatkoin Cookin Viruksen parissa. Teen ja kahvin kera. Kuuntelusaldo kaksi tuntia yhteensä.
Päivän mittaan kuuntelin äänikirjaa myös ulkona ja taukoakin tuli pidettyä. Illan päälle jatkoin taas Viruksen kuuntelemista.
Perjantaina klo 11 olin kuunnellut 5,5 tuntia Virusta. Jatkoinkin tästä ja maratoni pitenee!
Kello 18 mennessä perjantaina sain Viruksen kuuneltua. Eli kokonaisuudessaan 7,66 tuntia todellista kuunteluaikaa. (Kuuntelen nopeudella 1,5)
Pian sitten jatkoinkin kuuntelemaan Graviton osaa 3, joka ilmestyi tänään!

Perjantaina tuli vielä illakin ulkoiltua ja kirjan kuuntelu jäi vähän vähemmälle, samoin kävi myös lauantaina, jolloin jatkoin Graviton 3 kuuntelua. Sain sen kuunneltua sunnuntai-aamuna ja jatkoin kuuntelemista Storytel-sarjalla Rajalla. Graviton 3 kuunteluun kului siis aikaa 7 tuntia.

Sunnuntaina iltapäivällä hyppäsin kuuntelemaan tietokirjallisuuden Finlandia-voittajaa, Metsä meidän jälkeemme. Ainakin alkuun kirja tempaisi mukaansa!
6 kommenttia:

 1. Tsemppiä maratonin jatkolle ja hyvää helatorstaita!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Hyvää pitkää viikonlopuua sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Kirsin Book Club on päässyt hyvään vauhtiin. Matkantekomme päivittyy täällä: https://kirsinbookclub.com/2020/05/helatorstain-lukumaraton/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä!
   Kävinkin katsomassa, että hyvät on teillä tunnelmat!

   Poista
  2. Pääsimme maaliin suunnitelman mukaisesti klo 12. Vaikka Elämä yritti ottaa suunniteltua isomman siivun sunnuntaistani, myös blogijuttu on kasassa ja nostettu myös Kirsin Book Clubin sivulle Facebookiin.
   https://www.facebook.com/kirsinbookclub/
   Aurinkoista kevätkesää!

   Poista
  3. Hieno homma! Saitte paljon luettua!
   Hyvää kesää teillekin!

   Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.