maanantai 3. heinäkuuta 2023

Willow Rose: Valheiden vangit

 

Tämä kirja on ilmestynyt juuri, eli 30.6.2023. Sen kustantaja on Word Audio Publishing. Äänikirjan pituus on vajaat 8 tuntia ja sen lukee Satu Paavola. Tämä kirja aloittaa sarjan, joka kertoo enitisestä FBI:n profiloijasta.
*
Supersuositun Eva Rae Thomas -dekkarisarjan henkeäsalpaavan jännittävä ykkösosa

Kun mystisesti partioleiriltä kadonneen 12-vuotiaan paikallisen surffarilupauksen, Sophie Williamsin, ruumis löytyy rantabulevardilta makuupussiin sullottuna, koko idyllinen Cocoa Beachin pikkukaupunki järkyttyy. Myös entinen FBI-profiloija Eva Rae Thomas kiinnostuu tapauksesta, vaikka oikeastaan hän on muuttanut lastensa kanssa vanhaan kotikaupunkiinsa toipuakseen tuskallisesta avioerosta ja pysyäkseen erossa poliisityöstä. Kaiken lisäksi tapauksen tutkintaa johtaa Eva Raen rakas lapsuudenystävä Matt Miller. Pian julma rikos saa kuitenkin jatkoa ja Eva Rae ja Matt alkavat käsittää, että heillä saattaa olla käsissään sarjamurhaaja, jonka sairaat visiot uhkaavat koko pikkukaupungin hyvinvointia ja kaikkea, mikä heille on rakasta.

Willow Rose on miljoonia teoksia myynyt menestyskirjailija, jota ei turhaan kutsuta ”juonenkäänteiden kuningattareksi”. Entisestä FBI-profiloijasta Eva Rae Thomasista kertova kirjasarja kipusi ilmestyessään heti myyntilistojen kärkeen. Valheiden vangit on sarjan ensimmäinen osa.
*
Eva on juuri kokenut kipeän eron ja muuttanut synnyinseudulle Floridaan lastensa kanssa. Hänen siskonsa on kadonnut lapsena ja tämä vaivaa vieläkin mieltä, kun lapsia katoaa. Myös ystävän, Mattin poika katoaa ja pian kaikki on sekaisin. 

Kirja on kyllä jännittävä ja juoni mielenkiintoinen. Jännitystä riittää loppuun saakka, mutta kirja ei ole liian raaka. Kiva kun tällaisia uusia sarjoja suomennetaan. Odotan innolla seuraavaa osaa...  Se ilmestyy 28.7.23 ja sen nimi on Menneisyyden taakka. 

Suosittelen tätä kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan kirjalle 4,5 tähteä. 

2 kommenttia:

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.