torstai 13. heinäkuuta 2023

Colleen Hoover: Verityn varjo

 

Tämä kirja on julkaistu 3.7.23 ja sen kustantaja on WSOY. Äänikirjan pituus on vajaat 10 tuntia ja sen lukee Anniina Piiparinen. Hooverin aikaisemmat kirjat ovat rakkausromaneja ja tämä on ensimmäinen trilleri. 
*
Megailmiöksi noussut järkyttävä, tiivistunnelmainen trilleri. 

Se päättyy meihin -kirjailijan uutuus on psykologinen trilleri, joka tihkuu romantiikkaa, erotiikkaa ja kauhistuttavia juonenkäänteitä aivan viimeiselle sivulle asti. 

Nuori kirjailija Lowen saa elämänsä tilaisuuden: hänelle tarjotaan mahdollisuutta työstää loppuun Verity Crawfordin supersuosittu kirjasarja, jonka julkaiseminen katkesi traagiseen onnettomuuteen. Lowen muuttaa Crawfordien kotikartanoon tutkimaan muistiinpanoja, tutustuu Verityn komeaan aviomieheen ja tapaa myös koomassa makaavan Verityn. Totuuden ja tarinoiden rajat hämärtyvät, kun Lowen löytää Verityn omaelämäkerran. Se paljastaa salaisuuksia, joiden ei koskaan olisi pitänyt nousta pintaan. 

Colleen Hoover (s. 1979) on yhdysvaltalainen menestyskirjailija, jonka teoksia on myyty maailmanlaajuisesti yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Hänen teoksissaan sydäntäriipivä romantiikka yhdistyy kipinöivään erotiikkaan, mikä on luonut hänelle valtavan fanikunnan sosiaalisessa mediassa, erityisesti TikTokissa. Hoover on kolmen lapsen äiti ja asuu Texasissa. 

*
Kirja on kyllä hyvä ja jännitystä riittää aivan loppuun saakka. Verityn kohtalo on rankka ja tunteet häntä kohtaan vaihtelevat kirjan mittaan. Aluksi äänikirjana oli vaikea hahmottaa, missä vaiheessa puhuu Lowen ja missä vaiheesa Verity, mutta kirjan mittaan siihenkin tottuu.

Suosittelen kaikille romattisten trillereiden ystäville. Annan kirjalle 4,5 tähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.