keskiviikko 26. heinäkuuta 2023

Arne Dahl: Rajamaat. Vol 2

 

Tämä on ensimmäinen osa Berger&Blom -sarjassa, jonka olen osin lukenut. Ensimmäinen postaus tästä kirjasta löytyy tästä linkistä. Äänikirjan pituus on reilut 13 tuntia ja sen lukee suosikkini Jukka Pitkänen. 
*
Kaikkien aikojen paras ruotsalainen rikosromaani.
- Sydsvenskan
Nuori tyttö on ollut kadoksissa kolme viikkoa. Syrjäisen talon uumenista löytyy jälkiä, jotka ohjaavat tukholmalaisen poliisi Sam Bergerin oudon rikollisen jäljille. Pyöräilevä nainen on nähty rikospaikalla ja muidenkin katoamistapausten yhteydessä. Onko kyseessä Ruotsin ensimmäinen sarjamurhaaja? Pian asetelma kääntyy päälaelleen, ja jahtaaja onkin jahdattu. Tiivistunnelmainen Rajamaat aloittaa Arne Dahlin uuden rikosromaanisarjan.
*
Nyt toisella kertaa pidin kirjasta enemmän ja pääsin paremmin kiinni päähenkilöiden elämään. Heitä on mukavaa seurata jatkossakin. Seuraavan kirjan nimi on Sydänmaa. Suosittelen tätä kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4- tähteä. 

2 kommenttia:

 1. Dahl osaa asiansa: vähäeleinen mutta ja verbaliikaltaan eloisa ja tarkka juonen kuljetus rytmityksellisine äkkikäännöksineen puree ja hän
  naputtelee kiintoisin persoonainpiirroin mukaansatempaavaa ja tiivistunnelmaista tekstiä, joka jättää tulevaan monia avoimia ovia ja irtonaisia, solmimattomia langanpäitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, hyvin kuvasit. Pian pääsen seuravan osan kimppuun...

   Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.