tiistai 18. heinäkuuta 2023

Riku Talvitie: Luurankovirus

 

Tämä kirja on julkaistu äänikirjana 30.5.2023 ja painettuna 2021. Kirjan kustantaja on Reuna. Äänikirjan pituus on noin 13 tuntia ja sen lukee Panu Vauhkonen. 2021 on julkaistu äänikirjana myös kirja nimeltä: Viimeinen lähetys. 
*
Entä jos maailma joutuu kohtaamaan koronaviruksen jälkeen jotain paljon pahempaa? Riku Talvitien uudessa toimintatrillerissä ikijään alta löytyvä supervirus leviää ja tappaa tehokkaammin kuin mikään aiemmin tunnettu tauti. Siihen ei tunneta minkäänlaista parannuskeinoa. Kun virus päätyy terroristien käsiin bioaseeksi, maailma on polvillaan. Kuinka kukaan voi suojautua uhalta, jota voidaan kuljettaa jääpalojen muodossa?
Entinen suomalainen rauhanturvaaja Jari Teräsvirta lähetetään terroristijahtiin yhdessä unkarilaisen virologin Dora Nagyn kanssa, mutta he huomaavat pian olevansa osana jotain suurempaa suunnitelmaa. Palapelin osat eivät osu kohdalleen, kuka lopulta pitää kaikista langoista kiinni?

Nopeatempoisessa, monitasoisessa ja yllättävässä trillerissä on panoksena koko maailma.
*
Tämä on hyvä kirja, ehkä ainut miinus on vähän turha pituus. Viruksen matkaa seurataan ja välillä se pääsee valloilleen. Mielenkiintoinen aihe. Sarjaan voisi odottaa jatkoakin. Suosittelen kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4,5 tähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.