perjantai 7. heinäkuuta 2023

Lisa Jewell: Haudatut muistot

 

Tämä kirja on julkaistu 6.7.23 ja sen kustantaja on WSOY. Äänikirjan pituus on reilut 12 tuntia ja sen lukee Krista Putkonen-Örn. Tämä on itsenäinen jatko-osa kirjalle Kaikista synkimmät salaisuudet. Kaikki Jewellin kirjat löytyy tästä linkistä.
*
Kieroja suhteita, hajonneita perheitä ja vaarallisia pakkomielteitä.

”Haudatut muistot on vakuuttava itsenäinen jatko-osa menestysromaanille Kaikista synkimmät salaisuudet. Sivut kääntyvät vinhaa vauhtia ja tarina tyydyttää niin uskolliset fanit kuin uudet lukijatkin.”

– USA Today

Lähes kolmekymmentä vuotta sitten lontoolaisesta keittiöstä löytyi kolme epämääräisissä olosuhteissa kuollutta vainajaa. Nyt Thamesin rantapenkan mudasta löytyy luita, joiden mukana haudatut salaisuudet nousevat pintaan, kun paljastuu, että kammottavan löydön ja vanhan tapauksen välillä on yhteys. Vastausta vaille jääneet kysymykset kieppuvat ilmassa, totuus ja valhe sekoittuvat harsonohuissa muistikuvissa, eivätkä menneisyyden haamut jätä rauhaan ketään.

Lisa Jewell (s. 1968) on psykologisen jännityksen mestari. Jewellin älykkäästi punotut, viihdyttävät, koskettavat ja koukuttavat trillerit ovat valloittaneet lukijat ympäri maailman, ja teoksia on käännetty jo 29 kielelle. Hän asuu synnyinkaupungissaan Lontoossa perheensä kanssa.

*
Tässäkin kirjassa on useampi juonenkulku. Yksi minä-kertoja sekä myös muita. Mm. Rachel, jonka isä on tätä tukenut ja jonka tuoreella miehellä on jotain hämärää kontollaan... 

Jewellin kirjat ovat yleensä ottaen olleet hyviä, mutta tämä tuottaa vähän pettymyksen. Annan kirjalle 3,5 tähteä*.


2 kommenttia:

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.