torstai 6. heinäkuuta 2023

Paul Murphy: Komisario Santiago Costa del Solin gigolo

 

Tämä kirja on ilmestynyt 20.6.23 ja sen kustantaja on Silent kustannus. Äänikirjan pituus on reilut 8 tuntia ja sen lukee Timo Määttä. Tämä Murphy on täysin uusi tuttavuus ja  voisi olla mukava lukea lisää, jos sama sarja jatkuisi. Äänikirjassa on englantilaiseen tyyliin äänitehosteita. Aluksi ne tuottivat ihmetystä, mutta kun niihin tottuu, niin ne on ihan kivoja
*
Toimintarikas monipuolinen dekkari, jossa englantilainen tavallinen perhe muuttaa aurinkoiseen Etelä-Espanjaan mukavamman elämän toivossa. Perheen isä Brian kuitenkin sekaantuu tahtomattaan rikollisiin piireihin, jonka seurauksena perheen elämä muuttuu dramaattisesti, saaden vakavat seuraukset. Kirjan tapahtumat sijoittuvat aina Costa del Solilta Pohjois- Espanjaan saakka.
*
Tämä on mukava kirja ja oli kiva lukea se. Onhan Brianin kohtalo rankka, mutta muuten on mukavaa seikkailla Espanjassa. En ole tainnut sellaista ennen lukeakaan. Brian sekaantuu rikolliseen toimintaa, kun muu perhe odottaa Englannissa. Hänellä on kova paine saada rahaa, että perhe pääsisi asumaan Espanjaan. Mutta kaikki ei sujukaan niin yksinkertaisesti. Kunnon työtä on vaikea saada aurinkorannikolla. Santiago tuntuu myös mukavalta hahmolta ja voisi kuvitella, että tämä jatkuu sarjana.

Kiva tuttavuus, suosittelen kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.