sunnuntai 30. heinäkuuta 2023

Arne Dahl: Äkkisyvä

 

Tämä kirja on ilmestynyt joulukkuussa 2019 ja sen kustantaja on Into-kustannus. Äänikirjan pituus on noin 13,5 tuntia ja sen lukee Jukka Pitkänen. Tämä on 3. osa suositussa Berger&Blom -sarjassa.
*
”Jestas, mikä juoni! Dahlia on kutsuttu juonen punomisen mestariksi ja tässä kirjassa hän lunastaa tittelinsä.
- Ilta-Sanomat

Ex-poliisi Sam Bergeriä epäillään murhasta, johon hän on syytön. Samaan aikaan hänen taisteluparinsa Molly Blom viruu sairaalassa koomassa. Takaa-ajettuna ja epätoivoisena Berger pakenee hyiselle saarelle Landsortin lähistölle ja asettuu syrjäiseen turvataloon odottamaan tilanteen rauhoittumista.

Sam Bergeriä ei kuitenkaan ole luotu katsomaan sivusta, kun Tukholmaa uhkaa terroristi-isku ja vapaalla jalalla kulkee arvaamaton, etsintäkuulutettu murhaaja, jolla on nuori tyttö hallussaan.

Berger & Blom -sarja on kansainvälinen bestseller, joka on ampaissut myyntilistojen kärkeen etenkin Ruotsissa ja Saksassa. Myös Suomessa Dahlin uusin sarja on vakuuttanut jännityksestä ja taidokkaasti kirjoitetuista rikosromaaneista nauttivat lukijat.
*
Tämä kirja on hyvä osa sarjaa ja päähenkilöt ovat koko ajan vaarassa. Jännitystä riittää loppuun asti ja taasen jään odottamaan seuraavaa osaa... Se onkin pian jo lukulistalla. Berger ja Blom jaksavat painaa menemään ja toimitaa löytyy mukavasti. Mitään raakoja nämä kirjat eivät ole. 

Suosittelen koko sarjaa jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4 tähteä.

2 kommenttia:

 1. Dahl ja etunenässä triumviraatti Molly Blom, Sam Berger ja Desiré Rosenvist kumppaneineen tarjoavat tiukkoja ja yllätyksellisiä juonenkäänteitä, yhteistyötä ja petosta sekä tilanteita, joissa kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.
  Dahlin ote pitää herpaantumatta. Intensiivinen ja tuuhea teos!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, nyt juuri kuuntelen seuraavaa osaa ja hyvä on!

   Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.