keskiviikko 5. heinäkuuta 2023

Michael Ledwidge: Pahan tähtäimessä

 

Tämä kirja on ilmestynyt 4.7.23 ja sen kustantaja on Karisto. Äänikirjan pituus on reilut 10 tuntia ja sen lukee Pertti Huuskonen. Tämä on sarjan toinen osa ja ensimmäinen oli nimeltään Saaliin jäljillä. Silloin meinasin, etten jatka sarjaa, mutta tuli kuitenkin niin tehtyä...
*
Tiukkatahtisessa toimintatrillerissä piinkova sankari saa vastaansa kylmähermoisen tappajan.

Salaperäinen tarkka-ampuja teurastaa FBI-agentin ja kaksi paikallista lainvalvojaa kansallispuistossa Wyomingissa. Murhattu agentti sattui olemaan kovapintaisen Michael Gannonin ystävän veli. Entinen erikoisjoukkojen sotilas Gannon lähtee piilopaikastaan Utahin erämaasta kostoretkelle selvittämään murhia. Onko ampumisen takana jälkiään peittelevä sarjamurhaaja... vai jotain vieläkin pahempaa?

Hengästyttävät toimintakohtaukset, vauhdikas juoni ja kylmäävä salaliitto tekevät kirjasta täydellistä luettavaa Jack Reacherin faneille.
*
Alkuun tämä kirja vaikutti mielenkiintoiselta, mutta en oikein jatkossa meinannut jaksaa seurata, että kuka on kukin. Jos pidit ensimmäisestä osasta, niin ehdottomasti suosittelen. Annan tälle kirjalle 3+ tähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.