perjantai 10. tammikuuta 2020

Liv Constantine: Toinen rouva Parrish
Kevään uutuus Liv Constantinen Toinen rouva Parrish, oli lukulistalla seuraavana. Äänikirjan pituus on 14,5 tuntia ja lukija on Tuulimaria Bützow. Hän on minulle uusi tuttavuus. Myös kirjailija on täysin tuntematon. Tämän nimimerkin takana löytyy kaksi naiskirjailijaa, siskokset  Lynne Constantine ja Valerie Constantine Yhdysvalloista. Seuraava kirja on nimentään  The Last Time I Saw You. Lisäksi vuonna 2019 ilmestyi englanninkielinen trilleri:  The wife stalker. Toivottavasti nekin suomennetaan! Tämä ensimmäinen kirja on julkaistu alunperin vuonna 2018.


Kirjan julkaisija on HarperCollins. Kirjasta kerrotaan seuraavaa:

Kuinka pitkälle menisit saavuttaaksesi unelmasi? Amber Patterson on väsynyt olemaan mitättömyys: näkymätön nainen, joka sulautuu taustaan. Hän ansaitsee parempaa. Hän ansaitsee rikkaan, ylellisen ja leppoisan elämän. Daphne Parrish on connecticutilaisen Bishops Harborin kullanmuru. Hän näyttää mallilta, asuu loisteliaassa kartanossa ja on naimisissa miljonääri Jackson Parrishin kanssa. Hänellä on kaikkea, mitä Amber haluaa. Kateus voisi näivettää Amberin kuoliaaksi – mutta hänellä on suunnitelma. Ennen pitkää hänestä on tullut Daphnen paras ystävä, ja Jacksonkin alkaa kiinnittää häneen huomiota. Menneisyyden luurangot voivat kuitenkin tuhota kaiken. Jos ne pääsevät päivänvaloon, Amberin nerokas suunnitelma saattaa luhistua…

Lähes puolet kirjasta seurataan Amberin suunnitelmaa päästä Parrishin perheen lähelle. Välillä jo mietin, että tapahtuuko tässä mitään jännittävää... Mutta sitten kertoja vaihtui ja alkoi vyyhti purkautua. Kaikki ei mennyt ollenkaan niin kuin alussa näytti ja lukeminen muuttui todella mielenkiintoiseksi. Eli hyvin viihdyttävää kuunneltavaa tämä sitten loppujen lopuksi olikin! Äänikirjana kuunneltuna kirja oli miellytävä ja suosittelen sitä jännityksen ystäville. Annan kirjalle neljä tähteä.

(Kuva: HarperCollins Nordic)

6 kommenttia:

 1. Minustakin kirjan alku oli aika pitkästyttävä, mutta puolessa välissä tapahtui käännös, joka teki kirjasta psykologisen trillerin. Olisin ehkä kaivannut vielä enemmän draamaa.

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Ehkä tuohon alkuosaan olisi pitänyt lisätä joku koukku...
  No esikoisteokseksi ihan kelpo!

  VastaaPoista
 3. Tämä ei oikein ollut minun kirjani. Ihan kelpo viihdettä mutta kuitenkin tökki aika paljon.

  VastaaPoista
 4. Tämän olen ajatellut jossain välissä kuunnella... Toivottavasti jaksan sinne puoliväliin saakka että alkaa tapahtua :D

  VastaaPoista
 5. Hyviä kuunteluhetkiä!
  Kannattaa jaksaa loppuun saakka... :)

  VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.