perjantai 20. lokakuuta 2023

Malin Stehn: Onnea vaan

 

Kirjan kustantaja on Otava ja se on ilmestynyt juuri ilmestynyt. Äänikirjan pituus on reilut 11 tuntia ja siinä on kaksi lukijaa: Antti Virmavirta ja Elina Varjomäki. Se toimii tosi hyvin ja on paljon helpompi seurata monia minä-kertojia. Stehnin ensimmäinen suomennos on nimeltään: Kun vuosi vaihtuu, ja se julkaistiin viime syksynä. 
*
Totuus paljastuu aina. Ja tuhoaa kaiken. Järisyttävän koukuttava psykologinen jännäri perheen syöksykierteestä ja valheista.

Emilyn häissä kaiken pitäisi olla täydellistä: kaunis elokuinen päivä loisteliaassa kartanossa, läheisiä ystäviä ja rakas sulhanen, joka palvoo häntä. Ainoat huolenaiheet ovat Emilyn äiti ja isoveli, jotka kantavat kaunaa kahdeksan vuoden takaisista tapahtumista.

Häät alkavat lumoavasti, mutta hiljalleen tunnelma juhlijoiden kesken kiristyy. Mennyt nousee pintaan, vanhat haavat raadellaan auki. 

Keskiyöllä kartanohotellin pimeän puiston laidalta löytyy ruumis. Miksi yksi juhlissa olleista on kuollut, mitä on tapahtunut?
Erik loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa 8 vuotta sitten ja menestyksekän jalkapalloura päättyy. Autoa kuljettanut on nyt hänen siskonsa sulhanen. Vahemmat erosivat ja jotain on selvästu salattu. Kirjassa seurataan neljää eri minä-kertojaa ajassa nyt sekä 8 vuotta aikaisemmin. Tarina toimii ihan hyvin ja jännitystä riittää. 

Suosittelen kirjaa kaikille trillerien ystäville ja annan sille 4 tähteä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.