lauantai 11. helmikuuta 2023

Malin Stehn: Kun vuosi vaihtuu

 

Kirjan kustantaja on Otava ja se on ilmestynyt viime syksynä. Äänikirjan pituus on reilut 11 tuntia ja siinä on kaksi lukijaa: Krista Putkonen-Örn ja Paavo Kerosuo. Se toimii tosi hyvin ja on paljon helpompi seurata minä-kertojia.
*
Jokaisella on salaisuus. Jokainen joutuu luopumaan onnestaan. Taiturimaisessa psykologisessa trillerissä uusi vuosi on tuhoisampi kuin koskaan.

Perinteiset uudenvuodenjuhlat vanhojen ystävysten ja heidän perheidensä kesken muuttuvat painajaiseksi. Kello käy vääjäämättä kohti puoltayötä, ja 17-vuotias Jennifer katoaa. Jotakin hirvittävää on tapahtunut.

Ystävyys, perhesuhteet ja ulkoisesti täydelliseltä vaikuttavat elämät räjähtävät ilotulitteiden lailla palasiksi. 

Menestystrilleri koukuttaa pahaenteisyydellään ja herättää samalla myötätunnon. Kysymykset syyllisyydestä, vastuusta, aikuisuudesta ja petoksesta repivät ihmiset rikki ja paljastavat kipeät totuudet.
*
Kirjassa seurataan kahden perheen elämää, kun toisen perheen Jennifer tyttö on kadonnut. Toinen perhe on Jenniferin ystävän perhe, jonka luona uudenvuoden juhlat oli järjestetty. Perheen isällä tuntuu olevan jotain ongelmaa, kun työ opettajana alkaa stressaamaan suhteettomasti.

Ihan hyvä kirja on kyseessä ja se oli nopeasti kuunneltu. Suosittelen tutustumaan. Annan tälle kirjalle 3,5 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.