maanantai 23. lokakuuta 2023

Colleen Hoover: Se päättyy meihin


Tämä kirja on julkaistu 13.1.2023 ja sen kustantaja on WSOY. Äänikirjan pituus on reilut 11 tuntia ja sen lukee Usva Kärnä. Hooverilta ilmestyi tänä kesänä trilleri, Verityn varjo, joka oli hyvä kirja.
*
Tunne, mistä puhutaan.
Se päättyy meihin on valtaisan menestyksen sosiaalisessa mediassa saavuttanut ilmiö, jonka viimeisiä sivuja ei voi lukea kyyneleitä vuodattamatta.

Lilyn elämä ei ole ollut helppo. Vaikeista perheoloista ponnistanut nuori nainen uskoo kuitenkin voittaneensa ongelmansa, kun hän valmistuu yliopistosta ja uskaltautuu perustamaan unelmiensa yrityksen. Kun hän vielä kohtaa Rylen, komean neurokirurgin, elämä tuntuu jo liian hyvältä ollakseen totta. Mutta sitten Lilyn nuoruudenrakkaus ilmestyy kuvioihin ja nykyisyys alkaa muistuttaa menneisyyttä. Päätöksiä on tehtävä, eivätkä ne ole helppoja.

Colleen Hoover (s. 1979) on yhdysvaltalainen menestyskirjailija, jonka teoksia on myyty maailmanlaajuisesti yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Hänen teoksissaan sydäntäriipivä romantiikka yhdistyy kipinöivään erotiikkaan, mikä on luonut hänelle valtavan fanikunnan sosiaalisessa mediassa, erityisesti TikTokissa. Hoover on kolmen lapsen äiti ja asuu Texasissa.

”Upea ja koskettava lukuelämys, josta ei halua päästää irti. Tätä kirjaa kierrätetään kädestä käteen.” – USA Today
”Käsittelee vaikeaa aihettaan osaavalla ja varmalla kädellä.” – Huffington Post
”Helkkarinmoinen tarina.” – New York Daily News
*
Tämä on mukavan lämminhenkinen rakkausromaani, jossa pohjalla kirjailijan omat kokemukset. Lily tapaa miehn Rylen ja he menevät naimisiin. Kaikki ei kuitenkaan ole hyvin ja heidän suhteensa joutuu koetukselle. Vielä kaiken päälle Lily huomaa olevansa raskaana.

Suosittelen Nora Robertsin ja muiden romantiikka-kirjojen ystäville. Annan tälle kirjalle 4 tähteä. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.