tiistai 3. lokakuuta 2023

Cara Hunter: Koko totuus

 

Tämä kirja on julkaistu 28.9.23 ja sen kustantaja on Otava. Kustantajalle kiitokset arvostelukappaleesta! Äänikirjan pituus on noin 16 tuntia ja sen lukee Ville-Veikko Niemelä. Tämä on 5 osa Adam Fawley -sarjassa. 

*
Viehättävä nuori opiskelija ja vanhempi professori. Tuttu tarina. Vai onko sittenkään? Brittijännityksen kuumin nimi vakuuttaa jälleen.

Kun opiskelija syyttää Oxfordin yliopiston professoria seksuaalisesta häirinnästä, tapaus kuulostaa komisario Adam Fawleyn tiimistä selvältä. Mutta saalistajaksi syytetty on nainen, arvostettu tekoälyasiantuntija, ja uhrina laitoksen tähti, lähes parimetrinen rugbynpelaaja. Tilanteessa on sana sanaa vastaan, joten jompikumpi valehtelee. 

Juuri kun Adam Fawleyn yksityiselämässä alkaa valo voittaa, kauan sitten selvitetty tapaus palaa piinaamaan Adamia ja tämän vaimoa. Onko joku virittänyt ansan raivatakseen Fawleyn tieltään?
*
Kirja polveilee runsaasti ja lopussa myös Adamia epäillään rikoksesta. Tässä mietitään myös sitä mahdollosuutta, että mies ei aina ole se syyllinen osapuoli. Hyvää pohdintaa ja pitkään kirja jaksaakin viihdyttää. Vähän turhan pitkäksi vain venytetty. 

Edellisessä osassa peräänkuulutin henkilögalleriaa ja se nyt onkin tässä kirjassa heti alussa. Kirjassa sattuu ja tapahtuu loppuun saakka ja loppu on hyvä. Kuitenkin jaksoin hyvin kuunnella kirjan loppuun saakka.

Suosittelen tutustumaan. Annan tälle kirjalle 4- tähteä.

4 kommenttia:

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.