lauantai 21. lokakuuta 2023

Andreas Winkelmann: Vaiennetut

 

Tämä kirja on ilmestynyt 9.6.2023 ja sen kustantaja on BookBeat. Äänikirjan pituus on noin 11 tuntia ja sen lukee Jukka Pitkänen. Kirjan tapahtumat sijoittuvat Hampuriin, Saksaan.
*
Pysy hiljaa, jos haluat elää. Leni matkustaa Hampuriin työharjoitteluun ja vuokraa huoneen kanavan varrella sijaitsevasta huvilasta. Hän ystävystyy pian huonenaapurinsa kanssa – josta ei kuitenkaan näy seuraavana aamuna jälkeäkään. Huolestunut Leni alkaa etsiä uutta ystäväänsä. Samaan aikaan kadulla asuva Freddy Förster, joka oli entisessä elämässään menestyvä liikemies, näkee sattumalta, kun joku ampuu miehen auton rattiin. Freddy alkaa jäljittää tappajaa välttyäkseen itse päätymästä seuraavaksi uhriksi. Leni ja Freddy kohtaavat sattumalta ja oivaltavat tapausten liittyvän toisiinsa. Pian he huomaavat olevansa itsekin suuressa vaarassa…
*
Kirjassa on. useita juonenkulkuja ja kirjaa kuunnellessa joutu miettimään, miten ne nivoutuvat yhteen. Nuoria naisia on kadonnut Hampurissa ja heillä on yhteistä sama majoitusliike. Melko jännittävä trilleri kysessä ja suosittelen tutustumaan. Vaikka tämä on BookBeatin kustantama, se löytyy myös Storytelistä ainakin.

Suosittelen kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan kirjalle 4 tähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.