perjantai 20. lokakuuta 2023

Jesper Ersgård: Sky & Fall 2: Sininen hohde

 

Tämä äänikirja on julkaistu 10.2.23 ja sen kustantaja on Storytel. Äänikirjan pituus on noin 9,5 tuntia ja sen lukee Lauri Kortelainen. Tämä on toinen osa ja jatkoa on luvassa. Ensimmäinen osa oli nimeltään Punainen sarastus.
*
Huippusuositun historiallisen trillerisarjan jännittävä toinen osa!

Elokuvatähti Alexander DeFallin ja pikkurikoksia tehtailevan Rebecca Skylerin seikkailu jatkuu. Yhdysvallat on havainnut yllättäen vaikeasti tulkittavia signaaleja Ruotsista ja Venäjältä. Tieteilijä ja kaksi huipputiedusteluagenttia lähtee Tukholmaan selvittämään tilannetta. He suuntaavat heti Steinerin omakotitalolle Lidingöllä. Alexander on jäänyt yksin ja joutunut poliisikuulusteluun, jossa häntä ei kuitenkaan uskota. Samaan aikaan Rebecca kamppailee tahollaan. Hänen menneisyytensä on palannut kummittelemaan, eikä hänellä ole muuta vaihtoehtoa kuin kääntyä vanhan kontaktinsa puoleen. Se on kuitenkin kohtalokas virhe, joka asettaa sisarukset hengenvaaraan.
 
Sky & Fall on vauhdikkaan eeppinen kertomus, jossa on ripaus historiallista salaperäisyyttä. Sarja herättää pohtimaan, keitä oikeastaan olemme ja mitä olemme valmiita tekemään saadaksemme valtaa. 

*
Ensimmäinen osa oli tavanomaista seikkailua, mutta tässä toiesssa osassa on selvästi scifiä. Mennään jo syvällisiinkin aiheisiin. En niin paljoa pitänyt tästä kuin ensimmäisestä, mutta suosittelen tutustumaan kuitenkin. Annan tälle kirjalle 3,5 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.