perjantai 6. lokakuuta 2023

Clare Mackintosh: Vuorten varjo

 

Tämä kirja on julkaistu 5.10.2023 ja sen kustantaja on Gummerus. Kustantajalle kiitokset arvostelukappaleesta! Äänikirjan pituus on 12,5 tuntia ja sen lukee Krista Putkonen-Örn. Tämä on toinen osa sarjaa, joka sijoittuu pohjois-Walesiin ja sen päähenkilö on Ffion Morgan. Edellinen osa on nimeltään Tummat vedet
*
Tulisieluinen rikosetsivä ja arvoituksellinen murha Pohjois-Walesin jylhissä maisemissa. Tosi-tv-ohjelman kilpailijat jätetään vuorille luonnon armoille. Jokaisella heistä on vaarallinen salaisuus, eivätkä he leikkiin lähtiessään aavista, että se on vaarassa paljastua suorassa lähetyksessä. Kun murhaaja iskee, jokaisella on alibi mutta myös motiivi. Rikosetsivä Ffion Morganin on yhdessä Leo Bradyn kanssa selvitettävä, miltä näyttää totuus tv-ruudun ulkopuolella.
*
Kirja sijoittuu tosi-tv-maailmaan ja minusta se ei ole kovin vetävä lähtökohta kirjalle. Henkilöt taistelevat toisiaan vastaan ja jokaisella on jokin salaisuus, jonka julkituomista he pelkäävät. Kirjan teema on raadollinen. Kuitenkin yksi katoaa ja toinen kuolee ja pian on koko sarjan kuvaukset jäissä. 

Ihan kiva kirja, varsinkin maisemat ovat kivat. Jännitystä riittää sopivasti myös loppuun saakka. Suosittelen tutustumaan. Annan kirjalle 4- tähteä. 2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että tykkäsit, sillä kirja odottaa lukemista.

    VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.