maanantai 16. lokakuuta 2023

Jesper Erdgård: Sky & Fall: Punainen sarastus

 

Tämä äänikirja on joulukuulta 2021 ja sen kustantaja on Storytel. Äänikirjan pituus on noin 10,5 tuntia ja sen lukee Lauri Kortelainen. Tämä on ensimmäinen osa kahdesta jännittävästä kirjasta. Toisen osan nimi on Sininen hohde.
*
Huippusuositun kirjailijan uusi historiallinen trillerisarja on kuin yhdistelmä Netflixin Lupin-sarjaa ja Indiana Jones -elokuvia!

Rebecca Skyler on varastettuihin luksusvaatteisiin pukeutuva pikkurikollinen, joka yrittää unohtaa vaikean menneisyytensä. Alexander DeFall on Hollywood-tähti, joka on saanut pääroolin näytelmästä Ruotsin arvostetuimmasta teatterista. He eivät tunne toisiaan, mutta erikoisen pahoinpitelyn ja yllättävän perinnön myötä heidän kohtalonsa kietoutuvat toisiinsa.

Samalla kun menneisyys alkaa paljastua Rebeccalle ja Alexanderille, he alkavat saada uhkauksia. Kuka jahtaa Rebeccaa ja Alexanderia ja mitä hän oikein etsii?

Kun Alexanderin ensi-ilta keskeytyy dramaattisesti, käy selväksi, että vastapuoli on valmis mihin tahansa. Rebeccan ja Alexanderin on pakko alkaa tehdä yhteistyötä pelastaakseen henkensä. Onnistuakseen heidän on myös ratkaistava muinainen mysteeri, johon he ovat henkilökohtaisesti kytkeytyneet.

Sky & Fall: Punainen sarastus on vauhdikas toimintajännäri, joka vie mukanaan myös maailmanhistorian saloihin. Se herättää pohtimaan, keitä oikeastaan olemme ja mitä olemme valmiita tekemään saadaksemme valtaa. Kirjailija Jesper Ersgård tunnetaan myös menestyssarjoista Musta tähti sekä 1986.
*
Yllättäen näyttelijä Alexander saa perinnön biologiselta isältään ja pian seikkailu alkaa. Hänellä on myös sisarpuoli. Joku hyökkää kimppuun ja kyselee kirjasta. Pian teatterin johtaja tapetaan. Toisaalta tutkijat löytävät Siperiasta jotan erikoista.

Melko jännittävä ja mukava kirja. Aion kuunnella myös jatko-osan. Suosittelen tutustumaan. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.