lauantai 14. lokakuuta 2023

Martin Österdahl: Uudenvuodenjuhlat

 

Tämä kirja on julkaistu 27.9.23 ja sen kustantaja on Aula & Co. Äänikirjan pituus on reilut 9 tuntia ja sen lukee Unto Nuora. 
*
Uudenvuodenpäivänä Tukholman esikaupunkialueen poliisit kohtaavat karmean näyn hienostotalon uima-altaassa. Mitä on tapahtunut ihan tavallisella pariskuntien välisellä illallisella?

Edellisiltana rakastunut nuoripari, Ebba ja Marlon, ovat esitelleet vanhempansa toisilleen Ebban äidin järjestämillä päivällisillä. Ilta ei kuitenkaan suju hyvin, kun käy ilmi, että teinipariskunnan vanhemmat tuntevat toisensa entuudestaan. Tunnelma muuttuu pahaenteiseksi, eikä syyttä.

Martin Österdahlin Uudenvuodenjuhlat on klaustrofobinen suljetun tilan mysteeri, jossa tunnelma tihenee mitä pidemmälle vaivaannuttava uudenvuodenillallinen etenee. Romaanin on suomentanut Jonja Rajala.

Martin Österdahl (s. 1973) on ruotsalainen dekkarikirjailija. Hän on tullut tutuksi myös Euroviisujen johtajana.

Uudenvuodenjuhlista sanottua:

"Uudenvuodenjuhlat on mahtava jännitysromaani täynnä odottamattomia juonenkäänteitä. Susittelen lämpimästi!" – Boksidan

"Todella taitavasti kirjoitettu kirja, jota oli vaikea laskea käsistään." – Nouw.com

"Jännitävä trilleri. Nosti niskakarvat pystyyn." – Feelgood hembakat

”Todella koukuttava trilleri.” – Bookkärringen
*
Jännittävä trilleri, jota on mukava seurata. Kirjassa seurataan uudenvuoden juhlia sekä aikaa 18 vuotta sitten.  Asiat nivoutuvat yhteen ja loppuratkaisu on yllättävä. Suosittelen kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.