perjantai 27. lokakuuta 2023

Anna Bågstam: Salaisuus


Tämä äänikirjan on julkaistu 27.10.23 ja sen kustantaja on Storyside. Äänikirjan pituus on 10 tuntia ja sen lukee Ria Kataja. 
*
Juristina työskentelevän menestyskirjailijan uusi tiivistunnelmainen trillerisarja tempaa keskelle asianajajien juonitteluja, vallan väärinkäyttöä ja Ruotsin oikeuslaitoksen synkkiä salaisuuksia.

Alex ja Petter tapailevat toisiaan salaa. Salasuhde tuo elämään romanttista jännitystä, kunnes eräänä päivänä Alex löytää Petterin murhattuna toimistostaan. Kun ensijärkytys on laantunut, Alex tajuaa, että hän ei ollut ainoa salaisuus Petterin elämässä. 

Alex työskentelee lakitoimistossa, jossa Petter oli asiakkaana, mutta Alexin esimies Lydia näyttää tunteneen Petterin Alexia paremmin. Kuka hän todella oli, mies, jota Alex luuli rakastavansa? 

Alex ei saa vastauksia Lydialta, joten hän alkaa ominpäin selvittää totuutta Petteristä. Jäljet johtavat oikeustalolle idyllisen kauniiseen Eksjön pikkukaupunkiin, jossa Lydia ja Petter toimivat aikoinaan notaareina. Siellä tapahtui kaksikymmentä vuotta sitten jotain, joka muutti kaiken. 
Alex on päättänyt paljastaa Petterin ja Lydian synkän salaisuuden. 

Lain kiemurat ovat kirjailija Anna Bågstamille tuttuakin tutumpia, koska hän itse toimii juristina. Bågstamin aiempi, etsivä Harriet Vesterbergistä kertova Juutinrauman murhat -sarja on ollut kansainvälinen suurmenestys. 

*

En kyllä päässyt tämän kirjan imuun. Tulipa kuitenkin kuunneltua. Annan kirjalle 3 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.