tiistai 24. lokakuuta 2023

Amanda Reynolds: Liikaa valheita

 

Tämä kirja on ilmestynyt äänikirjana 24.10.23 ja sen kustantaja on Minverva. Äänikirjan pituu on reilut 10 tuntia ja sen lukee Satu Paavola. Ensimmäinen suomennos oli viime vuoden alussa ja sen nimi on Liian lähellä. 
*
Mitä tuona yönä todella tapahtui?

Vangitseva psykologinen trilleri valheista, joita kerromme toisillemme ja valheista, joihin haluamme uskoa itse.

Vuosia sitten koulutyttö Jess Tidy esitti opettajaansa Mark Winteriä vastaan shokeeraavan syytöksen. Vaikka Mark vakuutti syyttömyyttään, syytöksen seuraukset olivat karut. Mark tuomittiin kolmeksi vuodeksi vankilaan. Läpi koko painajaisen Karen Winter seisoi miehensä rinnalla lujasti päättäneenä suojella perhettään. Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin Jess on palannut, ja totuus tuosta yöstä alkaa vihdoin paljastua.

Kuten edellisessä menestysteoksessaan Liian lähellä, Amanda Reynolds pitää lukijan tiukasti otteessaan läpi yllättävien juonenkäänteiden. Juuri, kun luulit tietäväsi totuuden...

Amanda Reynolds on englantilainen kirjailija, joka teki läpimurtonsa vuonna 2017 ensimmäisellä teoksellaan Liian lähellä. Kirjasta on tehty Viaplaylle kuusiosoinen tv-sarja Close To Me.
*
Kirjan juonenkulkuja oli vaikeaa seurata äänikirjana ja se latisti lukukokemuksen, mutta muuten ihan hyvä kirja. Suositttelen trillereiden ystäville. Annan tälle kirjalle 4- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.