keskiviikko 18. lokakuuta 2023

Mari Jungstedt: Suljettu huone

 

Tämä kirja on ilmestynyt äänikirjana 17.10.23 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on 7,5 tuntia ja sen lukee Panu Vauhkonen. Tämä o 17 . osa suositussa Gotlanti-sarjassa. Väissä Jungstedt on julkaissut myös toista sarjaa. Tämän sarjan edellinen osa oli nimeltään Viimeisen lampun loisteessa. 
*
Gotlannin murhakuningattaren koukuttava romaani sukeltaa luolien pimeyteen.

Tippukivikierrokselle osallistunut turisti löydetään seuraavana päivänä luolasta surmattuna. Onko nainen todella murhattu kesken kierroksen, kenenkään huomaamatta?

Komisario Anders Knutas löytää tapauksesta yhteyksiä vuosien takaiseen Norlannin luolamysteeriin. Hänen raskaana oleva kumppaninsa ja kollegansa Karin Jakobsson lähtee selvittämään tapausta omin päin ja joutuu keskelle hengenvaarallista peliä.
*
Nainen löytyy kuolleena ahtaasta luolastosta. Knutaksen avovaimo odottaa lasta ja Joonas on huolissaan suhteestaan vaimoonsa Emmaan. Siinäpä onkin tapahtumaa ja jännitys tiivistyy. Tämä on kyllä hyvä sarja ja on mukavaa, että Jungstedt kirjoittaa sitä vielä, vaikka välissä on ilmestynyt muitakin kirjoja. Tässäkin osassa tutut henkilöt etenevät ja heidän elämäänsä on mukava seurata.

Suosittelen tätä kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan kirjalle 4+ tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.