perjantai 13. lokakuuta 2023

Jesper Ersgård: 1986 osa 3

 

Tämä äänkirja on juuri ilmesstynyt ja sen kustantaja on Storytel. Äänikirjan pituus on noin 10,5 tuntia ja sen lukee edellisten tapaan Raiko Häyrynen. Tämä on sarjan kolmas osa ja edelliset löytyvät tästä linkistä. 
*
Jännittävän aikamatkustustrilogian viimeinen osa!

Elias Werner on saanut selville kammottavan totuuden itsestään. Hän ei pystynyt pysäyttämään vanhempiensa murhaa vuonna 1963: Diana on aina askeleen edellä. Ainoana mahdollisuutena on matkustaa kauas tulevaisuuteen ratkaisemaan kaikista suurinta mysteeriä – kuka on Diana, ja mitkä ovat hänen suunnitelmansa Eliasta varten?

Elias on oppinut hallitsemaan aikakonetta, ja yrittää epätoivoisesti siirtää heidät molemmat ajassa eteenpäin. Jotakin kuitenkin menee pahasti pieleen. Kumpikin kyllä hyppää ajassa vuoteen 1986, mutta Majalle on tapahtunut jotain kauheaa…

1986 on henkeäsalpaava trilogia Jesper Ersgårdilta, joka on myös Musta tähti- ja Sky & Fall-sarjojen takana.
*
Kirja jatkuu entisten tapaan ja taasen Elias joutuu kohtaamaan tiukkoja tilanteita ja kuoleman vaaraa. Tässä kirjassa käydään myös pitkällä tulevaisuudessa ja tapaus ratkeaa lopulta onnellisesti. 

Tämä on kyllä hyvä sarja, mutta päätösosa ei ollut aivan aikaisempien veroinen. Mutta hyvä kuitenkin. Suosittelen tutustumaan! Annan tälle kirjalle 5- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.