keskiviikko 11. lokakuuta 2023

Jesper Ersgård: 1986 osa 2. Vol 2

 

Tämä kirja on julkaistu tammikuussa 2023 ja sen kustantaja on Storytel. Äänikirjan pituus on 11,5 tuntia ja sen lukee Raiko Häyrynen. Tämä on jo toinen kertan kun luen tämän kirjan, alkuperäinen postaus löytyy tästä linkistä. Kaikki tämän sarjan postaukset löytyy tästä linkistä.  Sarjan kolmas osa on juuri julkaistu ja kuuntelen sen putkeen näiden ensimmäisten jälkeen...
*
Kauan odotettu jatko-osa henkeäsalpaavan jännittävälle aikamatkustustrillerille!

Elias Werner on hypännyt ajassa vuodesta 2017 vuoteen 1986. Seuraavaksi hän haluaa siirtyä vuoteen 1963 ja selvittää, mitä hänen vanhemmilleen tapahtui. Aikahypyssä tapahtuu kuitenkin jotain, ja Elias löytää itsensä vuodesta 1628. Eliaksen täytyy yrittää pysyä hengissä ja löytää samalla tiensä takaisin Velotriisin luo.

Samaan aikaan Maja tajuaa olevansa yhtäkkiä menneisyydessä teinitytön kehossa. Kun selviää, että hän on siirtynyt vuoteen 1963, hän arvelee Eliaksen tulleen samaan vuoteen. Mutta miten löytää ihminen, joka on vieraassa kehossa?

Kun Elias päätyy lopulta vuoteen, jona hänen vanhempansa kuolivat, hänelle valkenee jotain niin karmivaa, että hänen minäkuvansa murenee täysin. Hänen on matkattava tulevaisuuteen ja estettävä koko Velotriisin luominen.
 *
Tämä kirja on edellisen tapaan todella jännittävä ja kutkuttava ja kuuntelin sen mielelläni heti ensimmäisen osan perään. Seikkailua riittää ja vuosi 1628 on todella vaarallinen, myrkytys, miekkailu, sekä Wasa-laivan uppoaminen ovat osa seikkailua... Jännitystä riittää ja odotan innolla seuraavaa osaa!

Suosittelen tätä koko sarjaa lämpimästi kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle osalle tällä kertaa 5- tähteä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.