maanantai 1. kesäkuuta 2020

Toukokuun luetut


Kesä on alkanut ja nyt on aika tiivistää toukokuun kirjasaldo. Tämä kuukausi oli ennätyskuukausi ja kuuntelin yhteensä peräti 19 kirjaa. Tähän joukkoon kuuluu:

Kirjoja oli kuukaudessa monenlaisia ja mukaan mahtui jopa 5 viiden tähden kirjaa. Täyden viisi tähteä saivat yllä linkitetyt Peter Jamesin ja Robin Cookin kirjat. 5-, eli ei aivan täydellisiä kirjoja, sai Higashinon, Scheppin ja McKintyn kirjat. Kaikki luetut kirjat olivat äänikirjoja ja ne ovat peräisin seuraavasti: 3 arvostelukappaletta sekä loput Storytelistä ja Celiasta (Cookit) sekä yksi kirjaston cd:nä (Verne). Taas onnistuin pyytämään arvostelukappaleet parhaimmista kirjoista! 😊

Lisäksi haluan muistuttaa kesän ensimmäisistä uutuuksista ja uudesta kampanjasta. Sekä myöhemmin syksyllä ilmestyvistä uutuuksista.

Hyvää kesää kaikille lukijoille!

7 kommenttia:

 1. Oletpas ehtinyt paljon kuuntelemaan! Kiitos lukuvinkeistä: juuri mietinkin, milloin Syntipukki mahtaa ilmestyä. Se on lukulistallani, vaikka aiemmista osista on jäänyt vähän ristiriitaisia fiiliksiä.

  VastaaPoista
 2. Uusin Sarenbrant ilmestyy 16.6. Mitä tykkään tuosta sarjasta ja odotan uutuutta kovasti!
  Toivottavasti löytyy sopivia kirjoja sinulle!

  VastaaPoista
 3. Voi hurja miten paljon olet lukenut/kuunnellut. Kiitos jälleen kerran hyvistä lukuvinkeistä.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Olen itse niin huono kuvaamaan, mutta onneksi netti on pullollaan ilmaisiakin kuvia!
   Toivottavasti löytyy sopivaa luettavaa!

   Poista
 5. Huikea kuukausi! Nyt kesäkuussa olen maannut paljon ulkona kirjaa lukien, ihan parasta puuhaa hellepäiviksi. Monta kirjaa olen ahminut parissa illassa. Viikonloppuna on mennyt päivässä parhaimmillaan pari kirjaa. Mutta en siltikään kyllä pääse tuohon 19 kirjan kuukausitahtiin! Työt ja muu elämä häiritsee liikaa lukuharrastusta. =D

  VastaaPoista
 6. No tuo on kyllä melkoinen määrä. Lähinnä normaalitasoa on maksimissaan 15 kirjaa kuussa, eli 2 pv/kirja. Tämä kuukausikin menossa sitä tahtia.

  VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.