maanantai 8. maaliskuuta 2021

Tess Gerritsen: Räjähdysherkkää


Tess Gerritsen: Räjähdysherkkää. Alunperin tämä kirja on julkaistu englanniksi vuonna 1992. Suomessa se on ilmestynyt Harlequin-pokkarina 2012. Nyt sitten uutukaisena äänikirjana Harper Collinsin julkaisemana. Näitä Gerritsen siis kirjoitti ennen kuin tuli tunnetuksi sairaaladekkareistaan.


Kun kaupunki on pommimiehen armoilla, kukaan ei ole turvassa...
Nina Cormier kuvitteli, ettei päivä voisi enää pahemmaksi muuttua. Olihan hänet juuri hylätty alttarille keräilemään elämänsä rippeitä. Varsinainen pommi on kuitenkin vasta räjähtämässä – kirjaimellisesti!

Nina saa huomata, ettei hänen piinansa pääty pilalle menneeseen hääpäivään. Joku yrittää oikeasti saada hänet hengiltä, ja sen vuoksi hän joutuu myös pommiryhmän Sam Navarron silmätikuksi. Nina on Samille ainoa linkki kaupungissa riehuvaan pommimieheen, joka heidän täytyy jäljittää. Ja kiireesti, sillä on vain ajan kysymys, milloin dynamiitti vaatii seuraavan uhrinsa.

Kivaa ja kevyttä luettavaa, jossa mukavasti jännitystä. Nämä Gerritsenin pokkarit ovat mukavia välipaloja. Suosittelenkin tutustumaan. Annan tälle kirjalle kolme tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.