keskiviikko 17. tammikuuta 2024

Seppo Jokinen: Pisara veressä Vol 2

 

Tämä kirja on ilmestynyt vuonna 2019 ja sen kustantaja on Crime Time. Äänikirjan pituus on reilut 10 tuntia ja sen lukee Jukka Pitkänen. Tämä on 25. osa Komisario Koskinen -sarjassa. Kuuntelin toiseen kertaan tämän kirjan ja ensimmäinen postaus löytyy tästä linkistä
*
Lukijoiden rakastamassa sarjassa tamperelainen komisario Koskinen ratkoo mutkikkaita rikosvyyhtejä.

Pikkupoika näkee marketin itsepalvelupesulassa veren tahraaman maton. Aluksi havaintoa pidetään vilkkaan mielikuvituksen tuotteena, mutta pian se saa aikaan tapahtumien vyöryn, jota komisario Sakari Koskinenkaan ei voi sivuuttaa.

Tampereen kesässä tapauksen loimet näyttävät johtavan kauas vuosikymmenten taakse aina ratkaisematta jääneeseen henkirikokseen ja nuoren konstaapeli Koskisen uran ensimmäiseen isoon juttuun saakka.

Seppo Jokinen (s. 1949 ) työskenteli 30 vuoden ajan Tampereen kaupungin tietotekniikkakeskuksessa, kunnes jäi vapaaksi kirjailijaksi vuonna 2006. Komisario Koskisesta kertovat kirjat muodostavat yhden Suomen suosituimmista dekkarisarjoista. Nykyään Koskisen tutkimuksia seurataan myös Eero Ahon tähdittämässä TV-sarjassa.
*
Hyvä kirja, annan edelleen 4 tähteä. Suosittelen! 

3 kommenttia:

 1. Voi hurja, mikä sarja. Monta osaa. Olen katsonut sitä telkkarista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. t. Mai / Kirjasähkökäyrä

   Poista
  2. Joo, tykkään kyllä minäkin tästä sarjasta!

   Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.