tiistai 23. tammikuuta 2024

Robin Cook: Kaappaus

 

Tämä kirja on vuodelta 2001. Äänikirjan kuuntelin Celiassa. Cookin kirjat tästä linkistä.
*
Sairaalatrillereillä maailmanmaineensa luonut Robin Cook tekee uuden aluevaltauksen. Hänen uusin romaaninsa on huikea tarina neljän pelottoman miehen ja yhden vielä rohkeamman naisen henkeäsalpaavasta seikkailusta Atlantin syvyyksissä.

Atlantin keskiselänteeltä löytyy salaperäinen maanalainen vuori. Perry Bergman saapuu miehistöineen selvittämään mysteeriä, jonka edessä paikalle lähetetty tutkimusalus asiantuntijoineen on neuvoton. Bergman lähtee sukellusveneen matkaan tutkimaan maanalaisen vuoren lakea. Merenalainen järistys kaappaa viisihenkisen joukon meren pohjassa olevaan kuiluun. Mutta mitä onkaloiden takaa löytyy? Ja miten meren alta pääsee pois?

Tiedemiesten tekemä löytö mullistaa käsityksemme maapallosta – ja pakottaa miehistön tunnustamaan, että tiedekään ei voi selittää kaikkea.
*
Kirjailija kyllä päästää mielikuvituksensa täysin valloilleen ja siittä syntyy mielenkiintoinen kirja. Tämä kijra on tarkoitettu ennakkoluulottomille. Suosittelen kuitenkin tutustumaan. Annan kirjalle 4- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.