sunnuntai 7. tammikuuta 2024

Jørn Lier Horst: Pimeä laskeutuu Vol. 2

 

Tämä kirja on alunperein vuodelta 2016 ja suomeksi se on saatu Otavan kustantamana vuonna 2022. Äänikirjan pituus on noin 5 tuntia ja sen luukee Jari Nissinen. Alkuperäinen postaus löytyy tästä linkistä.  Tämä on 11. osa suosittua norjalaista Wisting-sarjaa
*
Nuoren rikospoliisin tulikaste. William Wisting -sarjan odotettu yhdestoista osa!

Stavern 1983: Joulu lähestyy ja lunta pyryttää. William Wisting on pienten kaksosten isä ja kunnianhimoinen tuore poliisi.

Raa'an ryöstön aikana hän joutuu dramaattisten tapahtumien keskelle. Sitten kokeneemmat poliisit ottavat tutkinnan haltuunsa ja Wisting siirretään tutkimaan hylätystä ladosta löytynyttä autoa, joka on ammuttu seulaksi.

On selvää, ettei auton kuski ole voinut selvitä hengissä. Mutta missä ruumis on - ja kuka muu on vaarassa?

Sinnikäs totuudenetsijä Wisting joutuu kohtaamaan suvun ja perheen painon ja kantaa tapauksen opetusta mukanaan koko uransa ajan.

Jørn Lier Horst (s. 1970) on palkittu norjalainen bestseller-kirjailija. Hän on työskennellyt poliisina Larvikissa vuodesta 1995 lähtien ja kirjoittanut useita ylistettyjä rikosromaaneja. Wisting-sarjan pohjalta on kuvattu myös suosittu Suomessakin nähty televisiosarja. Pimeä laskeutuu on suosikkisarjan 11. osa.
*
Tykkäsin nyt enemmän tästä kirjasta. Kiva kuunnella nämä järjestyksessä uudestaan. Suosittelen tutustumaan. Annan tällä kertaa kirjalle 4+ tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.