torstai 11. tammikuuta 2024

Douglas Preston & Lincoln Child: Veljensä vartija

 

Tämä kirja on julkaistu suomeksi vuonna 2012 ja sen kustantaja on Gummerus. Äänikirjan pituus on reilut 17 tuntia ja se lukee Jarkko Pajunen. Tämä on 6. osa suositussa Pendergast-sarjassa
*
FBI:n erikoisagentti Aloysius Pendergastin pahin vihollinen on vaaninut häntä koko hänen ikänsä. Jo vuosikymmeniä tämä on suunnitellut täydellistä rikosta, ja nyt hetki on koittanut. Pendergastilla on vastassaan vihollisista kauhein pirullisen ovela, häiriintynyt ja huippuälykäs veljensä Diogenes, joka asettaa veljelleen äärimmäisen haasteen: pysäytä minut jos voit

Pendergast seuraa voimattomana, kuinka hänelle läheisiä ihmisiä murhataan kauhistuttavilla tavoilla, joihin kätkeytyy viittaus suvun historiaan. Kaiken huipuksi johtolangat viittaavat häneen itseensä. Apunaan taistossa mielipuolista veljeään vastaan Pendergastilla on vain vanha ystävänsä, New Yorkin poliisin komisario Vincent DAgosta joka on todennäköisesti itsekin tulevien uhrien listalla.
*
Pendergast on kuin onkin elossa edellisen seikkailun jälkeen ja nyt vastassa on suuri vihollinen, hänen oma veljensä. Vaarassa on kaikki läheiseet, kuten myös uusi tuttavuus Viola.  DArgosta auttaa Pendergastia ja pian alkaa tapahtua ja jännitystä riittää koko pitkän kirjan verran. 

Suosittelen tutustuaan tähän sarjaan. Enemmän saa irti kun lukee järjestyksessä, mutta tämän kirjan voi lukea sellaisenaankin. Annan tälle kirjalle 5- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.