maanantai 1. tammikuuta 2024

Jørn Lier Horst: Luolamies

 

Tämä kirja on alunperin julkaistu vuonna 2013 ja suomeksi se on saatu 2017. Kirjan kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on 11 tuntia ja sen lukee Tuomas Tulikorpi. Tämä kirja on 9. osa norjalaisessa Wisting-sarjassa
*
Piileskeleekö norjalaisessa pikkukaupungissa sarjakuristaja? Taidokkaat William Wisting -dekkarit ovat nousseet kansainväliseen suursuosioon.

William Wisting saa vastaansa visaisen tapauksen: metsäaukiolta löytyy keskellä talvea kuollut mies, jolla on kesävaatteet yllään. Ainoa johtolanka on miehen taskuun työnnetty kristillisen seurakunnan esite. Tutkinta saa odottamattoman käänteen, kun esitteestä löytyvät sormenjäljet tunnistetaan: ne kuuluvat yhdysvaltalaiselle murhaajalle, jota FBI on etsinyt vuodesta 1989 lähtien.

Samaan aikaan Wistingin toimittajana työskentelevä tytär tutkii hämärää kuolemantapausta, joka on 
sattunut Wistingin omalla kotikadulla.
*
Tämä on kyllä hyvä kirja ja sarja. Kannattaa tutustua, Ja nyt saan siitä enemmän irti kun kuuntelen järjestyksessä. Wisting ja Line törmäävät samaan juttuun ja jälleen Line on vaarassa ja isä huolissaan. Jännitystä riittää loppuun saakka. Annan tälle kirjalle 4,5 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.