sunnuntai 14. tammikuuta 2024

Tuija Lehtinen: Laki vai rakkaus?

 


Rakkautta ja salaisuuksia – kuka sairaalan kaunis siivooja oikeasti on?

Kun Mary Smith aloittaa sanfranciscolaisessa sairaalassa siivoojana, kaikki ovat tyytyväisiä työn jälkeen. Huoneet suorastaan kiiltävät Maryn jäljiltä! Kun muut Mayer Medical Centerin työntekijät ja hoitajat haaveilevat sairaalan poikamieslääkäreistä, Mary kiusaantuu. Miksi hän edes haaveilisi jostain niin saavuttamattomasta – varsinkaan kun hänellä itsellään ei ole varaa päästää ketään lähelleen. Marylla on nimittäin salaisuus varjeltavanaan.

Osastonlääkäri Ryan Morrison on rehellisen kiinnostunut salaperäisestä Marysta. Tavoittamattomasta naisesta haaveilun sijaan Ryanin pitäisi tosin keskittyä ajankohtaisempiin ongelmiin kuten osastolta kadonneiden lääkepurkkien mysteeriin. Kun sairaalan kirurgi Stefan Frank todistaa tahollaan välikohtausta kiinalaisessa ravintolassa, on soppa valmis. Onko Marylla jotain tekemistä arvoitusten kanssa?

Laki vai rakkaus on toinen osa Tuija Lehtisen ihanaa romanttista sarjaa Sairaala San Fransiscossa. 80-luvun Kaliforniassa suuret tunteet käyvät kuumana, ja kirurgi Stefan Frankin lähipiirissä sattuu ja tapahtuu. Tuija Lehtisen huumori kruunaa hersyvän retroromantiikan!

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.
*
Ihan kiva, lyhyt kirja, annan 3 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.