sunnuntai 14. tammikuuta 2024

James Patterson: Ei toista tilaisuutta

 

Tämä kirja on vuodelta 2004 ja sen kustantaja on WSOY. Tämä on toinen osa sarjassa, jonka ensimmäinen osa on nimeltään: Kuka kuolee ensin?
*
Toinen osa James Pattersonin myydyintä trillerisarjaa neljän naisen murhakerhosta. Pulssia nostattavaa kirjaa on mahdoton laskea käsistään!

11-vuotias kuorotyttö tapetaan ammuskelussa kirkon edessä San Franciscossa. Ainoa komisario Lindsay Boxerin löytämä johtolanka on tarra kaksipäisestä leijonasta pakoauton kyljessä. Toimittaja Cindy Thomas puolestaan tutkii aiempaa kuolemantapausta, jossa nainen löydettiin kellaristaan hirtettynä. Kun kellarista löytyy samanlainen leijonan kuva, tajuavat naiset olevansa tekemisissä ennalta-arvaamattoman sarjamurhaajan kanssa. Naisten murhakerhon on aika kokoontua jälleen.

Vihjeet tuntuvat johdattavan suoraan San Franciscon poliisin sisäpiiriin. Kun Lindsay ystävineen pääsee murhaajan jäljille, huomaavat he joutuneensa itse tappajan kohteiksi. Heidän on toimittava nopeasti, ennen kuin yhdestä heistä tulee seuraava uhri.

Ei toista tilaisuutta jatkaa James Pattersonin nopeatempoista rikossarjaa, jossa neljä naista ratkoo yhdessä kylmäverisiä murhia San Franciscossa. Useat sarjan kirjoista ovat olleet New York Times Bestseller-listalla, ja sarjasta on tehty myös tv-sarja Naisten murhakerho.

Yhdysvaltalainen James Patteron on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hänen kirjojaan on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta. Patterson on Guinness World Record -listalla eniten #1 New York Times -bestsellersijoituksia keränneenä kirjailijana. Patterson tunnetaan erityisesti rikossarjoistaan Alex Cross ja Naisten murhakerho.
*
Tämä ei ole niin hyv sarja, kuin Alex Cross -sarja. Mutta ihan kiva kirja. Annan 3+ tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.