keskiviikko 10. tammikuuta 2024

Jørn Lier Horst: Koodi Vol2.

 

Tämä kirja on alunperin julkaistu vuonna 2017 ja suomeksi se on saatu vuonna 2020 Otavan kustantamana. Äänikirjan pituus on 11,5 tuntia ja sen lukee Jari Nissinen. Tämä kirja on 12. osa norjalaisessa Wisting-sarjassa. Kuuntelin kirjan nyt toiseen kertaan ja alkuperäinen postaus löytyy tästä linkistä
*
Ratkaisematon tapaus. Uusi johtolanka. Onko kyseessä toivon pilkahdus vai tappajan kieroutunut leikki?

24 vuotta sitten Katharina Haugen katosi jättäen jälkeensä surevan aviomiehen ja salaperäisen paperille kirjoitetun numerosarjan.
Ratkaisematon tapaus ei jätä rikostutkija William Wistingiä rauhaan. Aina katoamisen vuosipäivänä hän käy tapaamassa Martin Haugenia, miestä, jota hän ei pystynyt auttamaan. Hän lukee tapauksen kansioita yhä uudelleen etsien vastausta, jota hän ei löytänyt. Pähkäillen koodia, jota hän ei onnistunut murtamaan.
Tänä vuonna asiat muuttuvat. Toinen nainen katoaa. Samoin Martin. Wistingin on löydettävä ystävänsä, mutta onko hänet vedetty mukaan kuolettavaan peliin?
*
Hyvä kirja. Wisting on lapsenammana, mutta myös tutkii vanhaa katoamista. Tämä on kyllä hyvä sarja ja sitä on kiva seurata. Toivottavasti uusimmatkin kirjat julkaistaan suomeksi. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.