lauantai 13. tammikuuta 2024

Jørn Lier Horst: Korpimaja. Vol 2

 

Tämä kirja on vuodelta 2021 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on noin 10,5 tuntia ja sen lukee Jari Nissinen. Tämä on 13. osa suositussa Wisting-sarjassa. Tämä on toinen kerta kun luen kirjan, ensimmäinen postaus löytyy tästä linkistä
*
Kun kuolleen poliitikon mökiltä paljastuu tulenarka kätkö, menneisyyteen haudatut salaisuudet nousevat pintaan. Huippusuosittu Wisting on Norjan Wallander!

Rehtinä ja tarmokkaana tunnettu poliitikko kuolee yllättäen sydänkohtaukseen. Kuolemaa tutkiessaan poliisi löytää poliitikon mökiltä Norjan rannikolta jotain, mikä on ristiriidassa tämän maanläheisen julkisuuskuvan kanssa. Asiaa alkaa selvittää rikostutkija William Wisting yhdessä salaisen tutkintaryhmän kanssa. Jäljet johtavat kahteen ratkaisemattomaan tapaukseen, joita ympäröi tiivis valheiden verkosto. Wistingin on paljastettava totuuden synkät ja tappavan rikolliset kasvot.

"Horst on taas onnistunut luomaan koukuttavan mysteerin" - Kotiliesi
*
Line yhdistää voimansa isänsä kanssa ja tutkivat yllättäen löytyneitä rahoja. Miksi vanhalla miehellä oli niin paljon käteistä kotonaan? Taas Line joutuu vaaraan ja Wisting on huolissaan. Mukana kun on myös Linen tytär Amalie...

Nämä ovat kyllä hyviä kirjoja. Henkilöt ovat lämminhenkisiä ja uskottavia. Odotan innolla, että sarjaa suomennetaan lisää. Tarinat ovat sen verran hyviä ja uskottavia. Suosittelen tutustumaan. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä. 

2 kommenttia:

  1. Horst on taitava! Terävänäköinen dekkari, joka ei päällekäypiä action-pläjäyksiä toimiakseen eikä kiinnostuksen kohentamiseksi todellakaan tarvitse, vaan jossa palaset osuvat saumattomasti kohdalleen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sopivasti jännitystä, eikä mitään raakuuksia...

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.