sunnuntai 28. tammikuuta 2024

Cara Hunter: Kaivattu kuolema

 

Tämä kirja on julkaistu äänikirjana 24.1.24 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on 15,5 tuntia ja sen lukee Ville-Veikko Niemelä. Tämä kirja on kuudes osa Adam Fawley -sarjaa. Kustantajalle kiitokset arvostelukappaleesta. 
*
Kuolema ei aina ole pahin vaihtoehto. Rikoskomisario Adam Fawleyn tutkimuksista kertova menestyssarja on valloittanut suomalaiset lukijat.

Poliisi hälytetään myöhään illalla syrjäiselle maatilalle. Perillä odottaa järkyttävä näky: nuori mies on ammuttu lähietäisyydeltä. Tilalla asuva vanha pariskunta sanoo ampuneensa murtovarkaan itsepuolustukseksi, mutta Fawley tiimeineen ei pidä selitystä uskottavana.

Kun yhteys kymmenen vuoden takaiseen selvittämättömään murhaan paljastuu, on Fawleyn otettava kaikki keinot käyttöön tapauksen ratkaisemiseksi. Runsaista aineksista muodostuu nerokas rikosmysteeri, joka pitää tiiviisti otteessaan.
*
Murtovaras ammutaan, mutta hän osoittautuukin lähisukulaiseksi ja hänen reppunsa on kateessa. Mitä oikein on tapahtunut. Toisaalla seurataan vanhempaa juonenkulkua, jossa nainen on syytettynä juuri syntyneen lapsensa tappamisesta. Nainen vakuuuttaa antaneensa lapsen isälle, josta ei ole mitään tietoa. Kuka oikein puhuu totta?

Kirjassa seurataan minäkertojaa, kuulustelupöytäkirjoja, lehtijuttuja sekä tv-dokumenttia. Näistä voisi ehkä enenmmän saada irti painetussa kirjassa. Mutta hyvin niitäkin sai seurattua äänikirjassakin. Ainut huono puoli oli, että kirja oli vähän liian pitkä minun makuuni, mutta ihmeen hyvin jaksoin kuitenkin kuunnella loppuun saakka. Tapahtumaa riitti kaikein kaikkiaan tosi hyvin.

Suosittelen tätä kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Hyvää viihdettä! Annan kirjalle 4 tähteä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.