sunnuntai 21. tammikuuta 2024

James Patterson: Paha kulkee edellä

 

Tämä kirja on vuodelta 2002 ja se on nyt luettu myös äänikirjaksi. Se pituus on 8 tuntia. Itse kuuntelin äänikirjan Celiassa. Tämä on 6. osa Alvx Cross -sarjaa. Pattersonin kirjat tästä linkistä
*
Pankkiryöstäjä kylvää kauhua ja kuolemaa

Kun Marylandissa tapahtuu väkivaltainen ja verinen pankkiryöstö, se vaikuttaa alkuun yksittäistapaukselta. Pian kylmääviä pankkiryöstöjä alkaa kuitenkin tapahtua enemmän ja enemmän.

Ryöstöt ovat tarkasti suunniteltuja, eivätkä ryöstäjät kaihda panttivankien murhaamista.

Pankkiryöstöt eivät tavallisesti ole rikostutkija Alex Crossin heiniä. Hän on kuitenkin vakuuttunut siitä, ettei veristen ryöstöjen takana ole tavallinen varas. Cross ja hänen kollegansa tuntuvat olevan jatkuvasti askeleen jäljessä, eikä rikostutkinta helpotu, kun Crossin yksityiselämä kriisiytyy.

Yhdysvaltalainen James Patterson (s. 1947) on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hänen kirjojaan on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta.
*
Crossin perheessa on synkkää, kun ensin naisystävä jättää, sitten tyttärellä todetaan vakava sairaus. Pian Alex löytää uuden ihastuksen, mutta sekään ei pääty hyvin. Hyvä sarja. Suosittelen tutustumaa, joskin ei aivan herkimmille lukijoille voi suosittaa. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.