lauantai 22. kesäkuuta 2024

James Patterson & Maxine Paetro: Viides ratsumies

 


Tämä kirja on alunperin julkaistu suomeksi vuonna 2009 ja nyttemmin äänikirjana. Sen pituus on 8,5 tuntia ja sen lukee Johanna Kokko. Tämä on viides osa San Franciscoon sijottuvassa Naisten murhakerho -sarjassa. Pattersonin blogatut kirjat löydät tästä linkistä
*
San Franciscon kaupunginsairaalassa sattuu sarja epäilyttäviä potilaskuolemia. Kun naisten murhakerhon tuoreimman jäsenen Yuki Castellanon äiti kuolee sairaalassa hämärissä olosuhteissa, Yuki ja komisario Lindsay Boxer alkavat penkoa tapahtumia – ja törmäävät vaikenemisen muuriin.

Samalla kun naisten murhakerho jäljittää sairaalan käytävillä vapaana kulkevaa armotonta murhaajaa, saa Lindsay tutkittavakseen toisen järkyttävän murha-aallon, jonka uhreina on nuoria naisia. Riehuuko San Franciscossa kaksi sarjamurhaajaa?

Viides ratsumies jatkaa James Pattersonin nopeatempoista rikossarjaa, jossa neljä naista ratkoo yhdessä kylmäverisiä murhia San Franciscossa. Useat sarjan kirjoista ovat olleet New York Times Bestseller-listalla, ja sarjasta on tehty myös tv-sarja Naisten murhakerho.

Yhdysvaltalainen James Patteron on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Patterson on Guinness World Record -listalla eniten #1 New York Times -bestsellersijoituksia keränneenä kirjailijana, ja hänen kirjojaan on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta. Patterson tunnetaan erityisesti rikossarjoistaan Alex Cross ja Naisten murhakerho.
*
Tuntematon nainen kuolee ja hänen henkilöllisyyttä ei meinata löytää. Sairaalassa kuolee potilaita viattomilta tunutuvissa yhteyksissä. Samlla seurataan oikeudenkäyntiä. Kiva kirja ja sarja, toivottavasti lisää julkaistaan ja myös käännetäänkin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.