keskiviikko 5. kesäkuuta 2024

Cilla & Rolf Börjlind: Yön silmä

 

Tämä kirja on ilmestynyt 4.6.24 ja sen kustantaja on S&S. Äänikirjan pituus on 10 tuntia ja sen lukee Paavo Kerosuo. Tämä kirja on 8.osa ruotsalaista sarjaa. Kustantajalle kiitokset arvostelukappaleesta. 
*
Kun Olivia Rönning ja Lisa Hedqvist haastattelevat ukrainalaisia näiden pakolaismatkallaan kohtaamasta väkivallasta, he saavat kuulla kansainvälisestä verkostosta, joka tekee ihmiskauppaa. Kuka on sen takana? Tom Stiltonin puoliso Luna alkaa epäillä, että hänen miehensä on ollut osallisena erikoisessa kuolintapauksessa, mutta tämä ei näytä kokevan siitä tunnontuskia. Kun poliisi tulee kuulustelemaan Tomia, kaikki kääntyy päälaelleen. Kuinka Luna voi edes rakastaa tällaista miestä?

Keskellä Tukholman keskustaa katuun tippuu tunnistamattomaksi jäävä mies, jota jahtasi kaksi muuta miestä. Kuka hän oli, ja ketkä häntä ajoivat takaa?

Pian alkaa näyttää siltä, että kaikki liittyy luksusjahtiin Ranskan Rivieralla sekä korvaamattomaan aarteeseen – Fabergén munaan, joka tunnetaan nimellä Yön silmä.
*
Pakolaiset lähtevät Ukrainasta kohti Ruotsia. Olivia päätyy tutkimaan ulkomaalaisten hyväksikäyttöä. Myös Tom liittyy mukaan tutkintaan ja hänelle tulee vaikeuksia kotona. Lukusjahdissa on harvinainen Fabergee muna ja jotenkin asiat liittyvät myös siihen. 

Tämä on kyllä hyvä sarja ja sen on kokonaisuudessaan jälleen lukulistallani. Tykkäsin myös tästä kirjasta ja suosittelen sitä kaikille jännityksen ystäville. Nämä eivät ole mitenkään liian raakoja tai jotain. Sopivasti jännitystä ja toimintaa! Toivottavasti sarjaan tulee taas jatkoa... Annan tälle kirjalle 4+ tähteä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.