tiistai 11. kesäkuuta 2024

Jørn Lier Horst & Thomas Enger: LähtölaskentaTämä kirja on ilmestynyt juuri ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on reilut 12 tuntia ja sen lukee Pertti Huuskonen. Tämä kirja aloittaa uuden norjalaisen sarjan. Horstin muut kirjat ja niiden kirjoitusjärjestys löytyy tästä linkistä. Tässä kuussa ilmestyy vielä uusi Wisting-dekkari, Mahtavaa!

*
Huumaavan jännittävässä Blix ja Ramm -sarjan aloituksessa poliisi ja julkkistoimittaja yhdistävät voimansa jäljittääkseen sarjamurhaajan.

Oslo, 2018. Entinen kestävyysjuoksija Sonja Nordstrøm ei saavu kiistanalaisen omaelämäkertansa julkaisutilaisuuteen. Kun julkkistoimittaja Emma Ramm vierailee Nordstrømin kotona myöhemmin samana päivänä, hän löytää oven lukitsemattomana ja merkkejä kamppailusta. Keskelle tv-ruutua on teipattu kisanumero. Numero 1. 

Rikostutkija Alexander Blix joutuu keskelle kuuluisuuden valokeilassa käytävää jahtia, kun huippujuoksijasta alkaa löytyä harkittuja johtolankoja.

Murhaaja on päässyt julmassa suunnitelmassaan vasta lähtölaskennan alkuun.
*
En oikein pidä tv-maailmaan sijoittuvista kirjoista. Tässä ollaan juuri siellä. Muutenkin minusta lukukokemus oli melko lattea. Tuli kuitenkin kuunneltua loppuun. Annan tälle kirjalle 3,5 tähteä. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.