sunnuntai 2. kesäkuuta 2024

Karin Slaughter: Sen yön jälkeen

 

Tämä kirja on ilmestynyt 31.5.24 ja sen kustantaja on Like/ Otava. Kiitokset heille arvostelukappaleesta. Äänikirjan pituus on vajaat 18 tutntia ja sen lukee Krista Putkonen-Örn. Tämä kirja on osa Will Trent -sarjaa. Blogatut Slaughterin kirjat tästä linkistä
*
Will Trent -menestyssarjan uutuus on hyytävä trilleri vallasta.

15 vuotta sitten Sara Lintonin elämä meni sijoiltaan, kun juhlaillan päättänyt päällekarkaus repi hänen maailmansa kappaleiksi. Sara on rakentanut sittemmin itsensä uusiksi pala palalta: hän on nyt menestyvä lääkäri ja kihloissa rakastamansa miehen kanssa.

Eräänä iltana ensiavussa kaikki muuttuu, kun Sara yrittää pelastaa julman raiskauksen kohteeksi joutuneen naisen. Erikoisagentti Will Trentin johtama tutkinta osoittaa, että tapaus kytkeytyy oudosti Saran omaan historiaan. Eikä menneisyys pysy haudattuna enää kauaa.

”Astu Karin Slaughterin maailmaan. Mutta pidä varasi, sillä paluuta ei ole.” – Lisa Gardner
*
Kirjassa palataan Saran vanhaan raiskaustapaukseen ja kipeät haavat avautuvat jälleen. Lisäksi Sara toditaa oikeudessa. Will Trent tutkii sarjaraiskauksia. Will ja Sara suunnittelevat häitä. Will joutuu tanssitunneille...

Oikein hyvä kirja ja mukava, kun tähän sarjaan on saatu taasen jatkoa. Suosittelen kirjaa ja koko sarjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.