lauantai 15. kesäkuuta 2024

Tuija Lehtinen: Tyttökullat ja kolme vainajaa

 

Tämä kirja on ilmestynyt 5.6.24 ja sen kustantaja on Docendo. Äänikirjan pituus on noin 9 tuntia ja sen lukee Erja Manto. Tämä on 6. osa Erja Revon tutkimuksia -sarjassa. Minulle uusi sarja, mutta muutaman Lehtisen kirjan olen lukenut. 
*
Suku on pahin – murhatutkimuksessakin.

Varhaiseläkkeelle jääneellä ylikonstaapeli Erja Revolla ei pitänyt olla elossa olevia sukulaisia. Eikä hän heitä nytkään kaipaa – yhtään enempää kuin uusia murhia.

Erja matkustaa Ruovedelle neuvottelemaan hänelle tarjotusta perinnöstä. Paikkakunnalla hän joutuu tekemisiin kolmen värikkään naisen kanssa: Aira Pohjolan, joka on saanut tarpeekseen tontin rajalla koiraansa kusettavasta naapuristaan, perinnön toivossa naapuriaan auttavan Reetta Kilpeläisen sekä kiukkuisen Senja Moilasen. Viimeistään siinä vaiheessa, kun Erja saa tietää Senja Moilasen takapihalta löytyneestä kuolleesta seurakunnan pastorista, hän ymmärtää, ettei herttaiselta vaikuttavalla naiskolmikolla ole puhtaat jauhot pussissaan.

Erja Revon tutkimuksia -sarjan kuudennessa osassa omaa rauhaansa rakastava entinen poliisi Erja Repo sotkeutuu jälleen vastoin tahtoaan konstikkaaseen yhteisöön ja sitä piinaaviin mysteerimurhiin.

Tuija Lehtinenon Suomen tuotteliaimpia ja luetuimpia kirjailijoita. Erityisesti hänet tunnetaan viihderomaaneistaan ja nuortenkirjoistaan.
*
Koira kuolee ja haudasta löytyykin pastori. Niin on Erjalla taasen hommaa syyllistä etsiessään. Melko perinteinen yksityisetsivä dekkari. En niin välittänyt.Annan kirjalle 3,5 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.