maanantai 17. kesäkuuta 2024

Jesper Ersgård: 1986 osa 2. Vol 3

 

Tämäkirja on julkaistu tammikuussa 2023 ja sen kustantaja on Storytel. Äänikirjan pituus on 11,5 tuntia ja sen lukee Raiko Häyrinen. Ersgårdin kirjat tästä linkistä. Tämä on kolmas kerta kun kuuntelen tämän kirjan. Akuperäinen postaus tästä linkistä
*

Kauan odotettu jatko-osa henkeäsalpaavan jännittävälle aikamatkustustrillerille!

Elias Werner on hypännyt ajassa vuodesta 2017 vuoteen 1986. Seuraavaksi hän haluaa siirtyä vuoteen 1963 ja selvittää, mitä hänen vanhemmilleen tapahtui. Aikahypyssä tapahtuu kuitenkin jotain, ja Elias löytää itsensä vuodesta 1628. Eliaksen täytyy yrittää pysyä hengissä ja löytää samalla tiensä takaisin Velotriisin luo.

Samaan aikaan Maja tajuaa olevansa yhtäkkiä menneisyydessä teinitytön kehossa. Kun selviää, että hän on siirtynyt vuoteen 1963, hän arvelee Eliaksen tulleen samaan vuoteen. Mutta miten löytää ihminen, joka on vieraassa kehossa?

Kun Elias päätyy lopulta vuoteen, jona hänen vanhempansa kuolivat, hänelle valkenee jotain niin karmivaa, että hänen minäkuvansa murenee täysin. Hänen on matkattava tulevaisuuteen ja estettävä koko Velotriisin luominen.
 
Kirjailija Jesper Ersgård tunnetaan myös menestyssarjoista Musta tähti sekä Sky & Fall.
*
Elias joutuu haisevaan 1600-lukuun ja häntä isketään miekalla ja pian hän joutuu Wasa-laivan neitsytmatkalle. Maja onkin eri vuodessa joutuu heti vaaraan. Seikkailua riittä molemmilla. 

Tosi hyvä tämäkin kirja on kyllä. Annan sille edelleen 5- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.